BUURTBEZEMS HIELDEN WEER HUIS

Gepubliceerd op 17 januari 2024 om 18:58

VLAARDINGEN - Zaterdag 13 januari 2024 was er weer een Buurtbezem in verschillende wijken in Vlaardingen, waarbij groepjes buurtbewoners met vuilniszakken, handschoenen en grijpers afval van straat en uit het groen haalden. En weggooiden waar het hoort: in de restafvalcontainers, en in een enkel geval bij Irado aan de Kreekweg.

Bron: Vlaardingen24.nl   15-01-2024.

In Holy hebben ze met z'n tienen een mooie kick-off gehad van de zaterdag én van de maand. En ze hebben ongelofelijk veel vuil opgehaald hoewel Stroomopwaarts hen op veel plaatsen al voor was geweest. Maar wat dacht je van kilo's luiers rondom een speeltuin, hele pakken met folders, plastic rondom de slootjes en meer. Al met al zijn er 15 vuilniszakken gevuld met zwerfvuil en de sfeer was opperbest! Dat is het mooie als je het samen doet; dan heeft 't chagrijn geen kans.

Na een fotoloos 2023, dit jaar maar weer eens een plaatje van het Buurtbezemen vanmorgen’’, aldus de Buurtbezem in Ambacht. ,,Er was genoeg te doen. Regelmatig onze zakken moeten legen. Wij zijn het nieuwe jaar weer lekker fris en opgeruimd begonnen. We wensen iedereen een goed, gezond en opgeruimd jaar toe met fijne mensen om ons heen!

In de Oostwijk waren ze maar met een klein clubje maar ze gingen ’s ochtends wel voortvarend de wijk in! Want er was genoeg te prikken. Iedereen had minstens 4 tot 5 volle zakken volgepropt met vuurwerkafval en andere rotzooi. Gezien de lage opkomst konden ze maar een paar straten schoonmaken, maar die zijn nu wel weer het aanzien waard. Overigens ging er ’s middags ook nog een klein groepje aan de slag.

De volgende Buurtbezem is op zaterdag 10 februari 2024.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.