STARTPUNT HOLY

HENDRIK CASIMIRSTRAAT 151 (Gebouw TouchFit)


De Vlaardingenschoon - Cleanup Day actie vindt plaats op zaterdag 21 september 2024. Deze dag staat volledig in het teken van het opruimen van zwerfafval. Het is een dag waarop heel Nederland met buren, familieleden, de vereniging, de sportclub, school of collega's samen de buurt schoonmaakt. Er zijn startpunten door heel Vlaardingen, waar je de dag gezellig begint met koffie of thee en iets lekkers. Tussen 10 en 11 uur vertrekken de deelnemers – alleen of in groepjes – door de wijk van hun startpunt. Je bepaalt zelf hoelang je doorgaat. Inloop is vanaf 09.30 uur voor wat te drinken en het in ontvangst nemen van de materialen. Vanaf 10.00 uur gaan de eerste mensen op pad. Let op dat startpunt de VOP als enige een uur later start. Namelijk inloop vanaf 10.30 uur en starten vanaf 11.00 uur. 

 

Starttijden bij alle startpunten behalve de VOP. (VOP start met alles een uur later)

Inloop: 09.30 uur

Startijd: 10.00 uur

Eindtijd: Zolang je het leuk vindt. In doorsnee gaan de deelnemers door tot in het begin van de middag. Maar dat bepaal je helemaal zelf. Het moet wel leuk blijven. Men praat nog wat na met wat te drinken en iets erbij. De ophaalservice heeft dan in de middag de gelegenheid al het verzamelde zwerfvuil op te halen. 

 

Ophaalservice
Het zwerfvuil wordt opgehaald door vrijwilligers met elektronisch vervoer. Je kan onze ophaaldienst laten komen via een speciaal Whatsapp nummer. De werkwijze staat omschreven in het menu onder ophaalservice. Het makkelijkste is het zwerfvuil in te leveren bij je startpunt. Dan kan alles in één keer meegenomen worden. 

Ik kies voor startpunt Holy.

Heeft u nog opruimmaterialen nodig of een raamposter. Geef dat aan in de aanmelding.

 

*De aanmelding wordt verstuurd naar het e-mailadres: bartkneppers@yahoo.com . Let op dat het antwoord mogelijk in uw spam box terecht komt.