ZWERFVUIL IS EEN ZAAK VAN ONS ALLEMAAL

In de week voorafgaand aan zaterdag 21 september 2024 is er een speciale actiedag voor bedrijven en organisaties Deze dag voor bedrijven is voorafgaand aan de VLAARDINGENSCHOON - CLEANUP DAY actiedag.

Doe ook mee en draag samen met je medewerkers en relaties bij aan de grote impact die we die week in Vlaardingen maken.

Op de website van supportervanschoon.nl staan meerdere voorbeelden van hoe je als bedrijf kan bijdragen aan de aanpak van zwerfafval. Kijk eens op hun website: Supporter van Schoon - Kijk wat jij als bedrijf kunt doen om afval te verminderen

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN

Ook dit jaar zijn er verschillende bedrijven die meedoen met de actie. Voorlopig hebben de volgende bedrijven zich aangemeld: Sperry Marine, Rotal Houdijk, CFT, Bree's New World, RDM Design, Zonneveld kunststoffen.


Vlaardingen - 21 maart 2024. Een flinke vracht vuil uit Vlaardingse buitenruimten, donderdagmiddag in ‘t Scheur / Koggehaven. Ondernemers en personeel stroopten samen de mouwen op en hielpen de industriewijk op te schonen. Meer dan 3 kuub zwerfafval, vooral veel van langs de waterkant.


WAT KAN MIJN ORGANISATIE DOEN IN DE WEEK VOORAFGAAND AAN 21 SEPTEMBER 2024?

Alle hulp bij deze grote zwerfvuilactie is welkom! Trommel je collega's op en nodig je relaties uit voor een gezellige en nuttige middag. 

Aan het einde van de dag halen vrijwilligers van onze elektrische ophaaldienst de zakken bij jullie op, zodat we later het totaalgewicht aan zwerfvuil van de VLAARDINGENSCHOON actiedagen bekend kunnen maken.

Na aanmelding nemen we contact op. Je ontvangt dan grijpers, afvalringen en afvalzakken voor het zwerfvuil.

 

Ik heb interesse om met mijn bedrijf mee te doen met de actie.

Graag verneem ik de mogelijkheden. 

*Het aanmeldingsbericht wordt verstuurd naar het algemene e-mailadres vldschoon@gmail.com .

Er wordt dan contact met u opgenomen over de mogelijkheden van de actie.


IKV ONDERNEMEND VLAARDINGEN

Een aantal leden van IKV Vlaardingen gaat zich reeds voorafgaand aan de VLAARDINGENSCHOON ACTIEDAG inzetten. Deze actiedag is in de week voorafgaand aan zaterdag 21 september 2024 en zal nog nader worden vastgesteld.

De VLAARDINGENSCHOON ACTIEDAG voor bedrijven is in de week voorafgaand aan de VLAARDINGENSCHOON - CLEANUP DAY  ACTIE voor inwoners van Vlaardingen op zaterdag 21 september 2024.